Tânără dispărută, dată în urmărire națională. Se cere sprijin

Tânără dispărută, dată în urmărire națională. Se cere sprijin

Tânără dispărută, dată în urmărire națională. Se cere sprijin. În data de 14.10.2021, în jurul orei 15:00, la sediul Poliției Uricani s-a prezentat reprezentantul unei case de tip familial din Uricani, care a sesizat faptul că minora CSICSO LAURA FLORINA (14 ani, foto), a plecat de la casa de tip familial în data de 14.10.2021, orei 14:00 și nu a mai revenit.

Minora are următoarele semnalmente: înălțime 1,50 m., greutate aproximativ 37 kg., păr brunet închis, tuns până la umeri, ochi căpruii, față ovală, ten închis, având prezentând ca semen particular lipsa a doi dinți din față: la data plecării era îmbrăcată cu bluză roz, pantaloni vișinii, iar în picioare purta pantofi tip sport, de culoare albă.
Minora a mai fost plecată voluntar de la centrul de plasament din Uricani și este luată în evidență cu plecări voluntare repetate din casa de tip familial.

CITEȘTE ȘI: Raed Arafat: Certificatul verde nu va fi obligatoriu la magazinele esențiale

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii hunedoreni au demarat activităţi specifice în scopul depistării minorei, care au fost dată în urmărire naţională.

Poliţiştii continuă activităţile investigative şi căutare şi le solicită tuturor celor care deţin informaţii utile anchetei, să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112, a comunicat IPJ Hunedoara.

Foto: IPJ Hunedoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns