Tânără decapitată de tren, în judeţul Timiş

O persoană amenință că se aruncă de la etajul 8 al unui bloc

O tânără de 21 de ani şi-a pierdut viaţa, vineri seara, după ce a decis să îşi pună capăt zilelor într-un mod greu de înţeles.

CITEŞTE ŞI: Centru medical fabulos, într-o comună din Timiş. Va avea aparatură de ultimă generaţie şi 300 de cadre medicale

Fata a stat pitită pe marginea căii ferate, în zona gării din Topolovăţu Mare, iar când a văzut că trenul se apropie şi-a pus capul pur şi simplu pe şine.

Mecanicul locomotivei ar fi vazut gestul disperat al fetei, insa, in ciuda faptului ca a franat, locomotiva nu a putut evita impactul cu trupul fetei.

CITEŞTE ŞI: O timișoreancă a născut tripleți

Cei care au cunoscut-o pe tanara au declarat pentru Lugoj Info.ro ca aceasta era de loc din judetul Valcea si lucra si locuia in incinta unei fabrici aflata la doi pasi de gara.

Vineri seara se pare ca a izbucnit un scandal intre ea si sot, in urma caruia consortul a luat copilul si a plecat de la domiciliu.

Suparata ca a ramas singura, femeia a ales sa isi incheie socotelile cu viata. Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili imprejurarile exacte in care a survenit decesul, conform lugojinfo.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *