Tânără de 17 ani, dispărută. Familia se teme că ar putea fi sechestrată

muntean cristina florentina

Familia unei tinere de 17 ani din Arad este disperată, după ce minora, Muntean Cristina Florentina, a dispărut de acasă în urmă cu două zile. Aceasta a plecat fără să spună unde, iar mamei îi este teamă că aceasta ar putea fi sechestrată şi abuzată de proxeneţi.

CITEŞTE ŞI: Călătorie de coşmar pentru Dan Negru, cu trenul Timişoara-Bucureşti

Cristina ar fi plecat de acasă în data de 30 august, când părinţii erau la muncă. Minora a dispărut în timp ce sora ei mai mică dormea. Aceasta şi-ar fi luat cu ea mai multe haine şi, îmbrăcată cu o pereche de blugi scurţi şi un maieu alb şi încălţată cu o pereche de sandale crem, ar fi plecat fără ca cineva să ştie unde, conform aradon.ro.

Disperaţi, părinţii au mers la Poliţie şi au depus o sesizare. Oamenii suspectează că ea ar putea fi ţinută undeva, împotriva voinţei sale, şi chiar exploatată. Tânăra de 17 ani este şi bolnavă de diabet şi are dublă scolioză. Părinţii vor să afle unde este, aşa că au depus plângere la Poliţie. Cei care pot da informaţii despre tânăra dispărută sunt rugaţi să sune la Poliţie sau la numărul de telefon 0749.455.205, unde răspunde mama tinerei.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Tânără de 17 ani, dispărută. Familia se teme că ar putea fi sechestrată

Lasă un răspuns