Tânără atacată pe stradă şi tâlhărită. Cine este făptaşul

În urma activităților cercetare desfășurate, poliţiştii de la Investigaţii Criminale au identificat prezumtivul autor al unei infracţiuni de tâlhărie calificată, comisă la sfârşitul anului trecut.

Fapta a fost reclamată la data de 23.12.2018, de către o tânără din municipiul Hunedoara, care a sesizat poliţiştii cu privire la faptul că, în jurul orei 17:40, în timp ce se deplasa cu un cărucior pentru copii (în care îl transporta pe fiul său) pe o alee pietonală situată pe bulevardul 1848, din Hunedoara, și vorbea la telefonul mobil, o persoană necunoscută a atacat-o din spate și i-a sustras din mână telefonul (în valoare de 1700 de lei), după care a fugit.

Poliţiştii au reuşit recuperarea telefonul mobil sustras, pe care l-au restituit persoanei vătămate, iar faţă de prezumtivul autor al faptei, un tânăr de 26 de ani, din Hunedoara, au emis mandat de aducere (acesta era internat la o unitate medicală din municipiul Cluj-Napoca).

Tânărul a fost escortat la sediul Poliției Municipiului Hunedoara, pentru audieri, faţă de acesta fiind emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Tânărul a fost internat sub pază în cadrul Spitalului Dr. Alexandru Simionescu, din Hunedoara, urmând să fie prezentat magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în vederea luării măsurilor preventive.

„Pentru a nu deveni victime ale acestui gen de infracţiuni, poliţiştii vă recomandă să vă luaţi măsuri de precauţie, mai ales când circulaţi pe străzi pustii sau neiluminate”, atrage atenţia IPJ Hunedoara.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns