Tânăr urmărit de polițiști zeci de kilometri și oprit cu focuri de armă

Tânăr urmărit de polițiști zeci de kilometri și oprit cu focuri de armă

Tânăr urmărit de polițiști zeci de kilometri și oprit cu focuri de armă

Polițiștii din cadrul Biroului Poliției Autostrăzi au efectuat, duminică, semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism care se deplasa pe autostrada A1, însă conducătorul a refuzat să tragă pe dreapta, moment în care polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, pe autostrada A1 pe sensul de mers Sibiu-Deva, apoi pe DN7.

Pe raza localității Aurel Vlaicu, județul Hunedoara, conducătorul autoturismului a pierdut controlul direcţiei de deplasare, moment în care a acroșat o autoutilitară, dar nici asta nu l-a oprit din fuga sa.

Polițiștii au folosit armamentul din dotare, executând două focuri de avertisment în plan vertical și trei focuri asupra autoturismului, fără a fi înregistrate victime. În urma folosirii armamentului din dotare, polițiștii au reușit oprirea mașinii și reținerea conducătorului auto, care a fost identificat în persoana unui tânăr în vârstă de 23 de ani, din localitatea Cristian, județul Sibiu.

CITEȘTE ȘI: La Cinema Timiș, proaspăt renovat cu 23 de milioane de lei, picură apa pe scenă, din tavan (video)

„În urma verificărilor efectuate de către polițiști, s-a stabilit faptul că, tânărul în cauză nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Ca urmare a testării tânărului cu aparatul din dotare, au existat indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. În cauză polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală. Conducătorul auto a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore urmând ca acesta să fie prezentat unității de parchet competente pentru luarea măsurilor legale ce se impun”, a transmis IPJ Hunedoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *