Tânăr şofer de BMW prins cu 158 km/h pe un drum din vestul țării

Tânăr şofer de BMW prins cu 158 km/h pe un drum din vestul țării

Un tânăr șofer de BMW a fost prins, astăzi, conducând cu o viteză de 158 km/h. S-a întâmplat pe un drum din vestul țării, în urma unor controale ale poliției.

O acţiune amplă pentru prevenirea accidentelor se desfăşoară duminică pe şoselele din Bihor.

În cursul dimineţii, în doar două ore, între 7 şi 9, au fost date nu mai puţin de 231 de amenzi, dintre care 184 pentru viteză.

Citește și: Coronavirus, 8 august 2021: 8 cazuri noi confirmate în Timiș

Şapte permise de conducere au fost reţinute pentru viteză, iar 4 pentru alcool la volan. De asemenea, 4 certificate de înmatriculare au fost reţinute.

Șofer grăbit

Între alţii, un şofer de BMW de 22 de ani care se întorcea din Italia s-a ales cu permisul suspendat şi cu amendă. El a fost prins cu 158 de kilometri pe oră pe şoseaua de Centură a Oradiei.

I-a fost reţinut permisul pentru o perioadă de 90 de zile şi a primit între 9 şi 20 de puncte amendă.

Mega-acțiunea

În acţiunile de duminică au fost angrenaţi peste 90 de poliţişti din judeţele Bihor, Arad şi Satu Mare. De asemenea, au fost prezenți polițiști din cadrul Direcţiei Rutiere a Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Asemenea acţiuni realizate în sistem integrat au loc duminică pe drumurile naţionale în toată ţara şi vor continua şi zilele următoare, inclusiv în Bihor. Au loc „pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră şi pentru prevenirea cauzelor generatoare de accidente rutiere”.

În primele 7 luni ale anului 2021, pe drumurile ce tranzitează judeţul Bihor, principalele cauze care au stat la baza producerii accidentelor rutiere grave au fost viteza neadaptată la condiţiile de drum, indisciplina pietonilor, neacordarea acordării priorităţii de trecere vehiculelor sau pietonilor şi depăşirile neregulamentare.

ebihoreanul


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *