Tânăr snopit în bătaie de mai mulţi taximetrişti. L-au desfigurat cu bâte, pumni şi picioare în figură (Video)

bataie galati

Imagini de o violenţă incredibilă surprinse de o cameră de supraveghere, în Galaţi, în noaptea de 6 spre 7 aprilie. Mai mulţi taximetrişti au rupt în bătaie un tânăr de 19 ani care, iniţial, avusese un conflict cu unul dintre agresori.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, Robert şi-a aniversat ziua de naştere la un restaurant din Galaţi. După terminarea petrecerii, în jur de ora 4.30 duminică dimineaţă, tânărul de 19 ani a chemat un taxi. Luase cu el o boxă, pe care a vrut s-o bage în portbagajul taxiului.

Pentru că nu încăpea, băiatul a trântit de câteva ori capota, moment în care taximetristul l-a atenţionat că îi strică maşina.

Se pare că între cei doi a avut loc un schimb de replici, aşa că şoferul de taxi a chemat ajutoare prin staţie spunând că are probleme cu un client.

Tânăr bătut crunt de taximetrişti, în Galaţi
În scurt timp, şi-au făcut apariţia mai mulţi taximetrişti, dintre care cel puţin şapte l-au pus pe băiat la pământ şi l-au lovit cu bâte, pumni şi picioare în figură.

Imaginile sunt de o violenţă ieşită din comun.

În urma incidentului, poliţia a deschis dosar penal de lovire şi alte violenţe, dar şi de furt şi distrugere. În înregistrare se vede cum, la un moment dat, în timpul bătăii, tânărului îi cade telefonul mobil pe jos, aparatul fiind luat de unul dintre taximetrişti, scrie observator.tv.

VEZI VIDEO AICI


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Tânăr snopit în bătaie de mai mulţi taximetrişti. L-au desfigurat cu bâte, pumni şi picioare în figură (Video)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *