Tânăr găsit în chiloți de jandarmi, în creierii nopții, pe un drum forestier din vestul țării: „Dă-mi o țigară! Să vezi ce belea vă fac”

jandarmi 21

Un tânăr de 27 de ani, care a rămas împotmolit cu mașina pe un drum forestier din apropiere de Văliug, județul Caraș-Severin, le-a solicitat jandarmilor montani mâncare, haine și țigări. Patrula sosită în ajutor l-a găsit în lenjerie initimă, în autoturism, cu hainele aruncate pe jos.

CITEȘTE ȘI: Vaccinarea în UE poate fi perturbată din cauza unor „goluri” de aprovizionare cu serul Pfizer. Care este soluția imediată

„În data de 01 ianuarie, la ora 01.53, patrula de jandarmi montani, aflată in misiune pe raza localității Văliug, a fost direcționată să se deplaseze conform coordonatelor într-o zonă impădurită, greu accesibilă, deoarece un bărbat a ramas împotmolit în noroi, cu autoturismul personal”, a transmis IJJ Caraș-Severin.

„Veniți să-mi aduceți haine, țigări și mâncare!”

În creierii nopții, la ora 03:02, jandarmii montani au ajuns la fata locului, unde l-au găsit pe tânăr doar în lenjerie intimă, în interiorul autoturismului, iar toate hainele și mai multe obiecte care făceau parte din dotarea mașinii erau aruncate pe jos.

„La sosirea forțelor de ordine tânărul a manifestat un comportament ostil, adresându-le cuvinte și expresii jignitoare, deoarece aceștia nu i-au adus haine, mâncare și țigări. În urma verificărilor făcute la fața locului s-a constatat că persoana în cauză nu era rănită, având doar o ușoară stare de hipotermie”, au transmis jandarmii.

Dialog uluitor cu jandarmii veniți să-l ajute

Jandarm: Am venit să te ajut pe tine.

Tânăr: Ia legitimează-te! Prietene, ești obligat să ce legitimezi! Vreau să văd legitimația! Îmi dai o țigară, te rog frumos?

Jandarm: Nu fumăm, nu înțelegi?

Tânăr: Nu fumați toți?

Jandarm: Sunteți singur în mașină?

Tânăr: Singur, nu-s drogat, nu-s nimic! Prietene, legitimează-te!

Jandarm: Nu zbiera la mine!

Tânăr: Dă-mi o țigară te rog frumos!

Jandarm: Dacă nu fumez cum să-ți dau țigări?

Tânăr: Vezi că nu ai voie să mă lovești, în primul rând. Eu știu legile din cap.

Jandarm: De unde ați venit?

Tânăr: Eu stau dezbrăcat, stai să sun că o rezolv eu… eu stau înfometat, mă întrebați de unde am venit… mă țineți tot înghețat!

Tânărul a fost transportat in siguranță până la intrarea în municipiul Reșița, de unde a fost preluat de Serviciul de Ambulanță Caraș-Severin.

Persoana în cauză a fost sancționată contravențional.

sursa: observator.tv


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *