Tânăr din Timişoara, bătut mişeleşte şi cu bestialitate. Starea lui este critică

Tânăr bătut mişeleşte şi cu bestialitate, în vestul ţării. Starea lui este critică

Scene de o violenţă extremă! Pe data de 15 februarie, o localitate bănăţeană a fost scena unui episod teribil, în care atât suspectul, cât şi victima sunt doi tineri la început de viaţă. Din păcate, pentru nici unul dintre ei viaţa nu va mai fi la fel!

Nimic nu prevestea nenorocirea pentru tânărul de doar de 20 de ani care avea să cadă victimă unui act de o violenţă şi o cruzime extreme. Băiatul, care îşi găsise recent un loc de muncă în Timişoara, venise în sat pentru a-şi vizita mama, în localitatea Fizeş, din judeţul Caraş-Severin.

La lasarea întunericului a fost atacat mişeleşte şi bătut cu sălbăticie, fiind lăsat în stradă în stare de incoştienţă. Se pare că victima a fost lovită cu un par în zona toracelui şi după ce a căzut pe jos capul i-a fost efectiv zdrobit cu picioarele, ulterior fiind descoperit de o tânără din sat, aceasta fiind cea care a alertat ambulanţa şi autorităţile.

Tânărul de 20 de ani a fost preluat în comă de Spitalul Judeţean Reşiţa. Starea lui este în continuare foarte gravă şi prognosticul medicilor este rezervat. Victima a fost stabilizată şi trimisă la un spital din Timişoara.

Oamenii din sat se simt efectiv terorizaţi şi speriaţi, iar vocea străzii spune că, de fapt, victima a fost atacată de patru adolescenţi cu vârste cuprinse între 13 şi 17 ani, dintre care trei l-ar fi lovit efectiv şi al patrulea ar fi stat de pază pentru a da alarma în caz că ar fi apărut cineva.

În urma cercetărilor, poliţia a identificat un singur suspect, în vârstă de 17 ani, care este în arest.

Continuare pe CAON.ro

0 Comments

No Comment.