Șofer cu „merite” deosebite: a parcat aiurea și a blocat doi oameni într-un chioșc

parcare 17

Polițiștii locali continuă să împartă amenzi celor care parchează în locuri nepermise. Cu mult spor, dar fără rezultat. Șoferii continuă să-și lase mașinile aiurea, mai ales în zona centrală, motivând-și gestul prin faptul că nu există suficiente locuri de parcare.

Printre conducătorii auto care au fost amendați în ultima perioadă, unul a reușit o ispreavă deosebită. El și-a lăsat mașina pe strada Sfântul Ioan, în zona Piața 700, în dreptul ușii de acces a unui chioșc de ziare. Atat de aproape, încât vânzătorului și unei alte persoane aflată înăuntru le-a fost imposibil să mai iasă. Loferul vinovat s-a ales cu o amendă, la fel și alți peste 400 de conducători auto care au parcat pe străzile destinate exclusiv pietonilor, dar și în stațiile destinate mijloacelor de transport în comun, pe pistele pentru biciclete sau astfel încât au blocat accesul în curți, imobile și parcări. 37 dintre mașinile lăaste la voia întâmplării au fost ridicate.

Poliția Locală Timișoara atrage atenția din nou că sancțiunile pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 referitoare la oprirea și staționarea în locuri nepermise sunt între 290 și 725 lei și 2 sau 3 puncte penalizare la permis, în funcție de faptă, și recomandă conducătorilor auto să respecte indicatoarele rutiere pentru a evita astfel sancționarea drastică și chiar ridicarea autovehiculelor.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *