Tânăr de 20 de ani, prins cu droguri în maşină

Tânăr de 20 de ani, prins cu droguri în maşină

Substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive și a fi interzise la deținere au fost ridicate de poliţişti de la un tânăr care se afla într-un autoturism.

Noaptea trecută, în jurul orei 1, poliţiştii Secţiei de Poliție Rurală Baru au observat, pe raza comunei Pui, judeţul Hunedoara, o mașină staționată în care se afla, pe locul șoferului, un tânăr. A fost identificat ca având 20 de ani şi fiind din oraşul Hațeg.

Cu ocazia controlului, poliţiştii au găsit în buzunarul tânărului o foiță de aluminiu, iar între scaunele din față ale maşinii au observat o foiță de aluminiu în interiorul căreia se afla o materie vegetală solidă, uscată, de culoare verde-oliv, susceptibilă a avea efecte psihoactive și a fi interzisă la deținere.

De asemenea, în spațiul de depozitare de la ușa șoferului a fost găsit un toc de ochelari în care erau șase foițe de aluminiu, înăuntrul fiecăreia aflându-se aceeaşi materie vegetală, 4 foițe de aluminiu goale și o folie în care erau trei pastile.

CITEŞTE ŞI: Un fost inspector șef al Inspectoratului de Poliție al Județului Timiș, director până în 2025 la Zona Liberă Curtici

Tot în spațiul de depozitare de la ușa șoferului poliţiştii au observat un grinder metalic ce conţinea o substanță vegetală solidă, uscată, de culoare verde-oliv, măcinată.

Obiectele şi substanţele găsite au fost ridicate de către poliţişti, în vederea continuării verificărilor, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală, potrivi IPJ Hunedoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns