Tânăr de 16 ani, băut, la volanul unei mașini furate, urmărit de polițiști pe un drum din Timiș, după ce nu a oprit la semnalul unei patrule

Doi indivizi din Moşniţa au furat dintr-un imobil două centrale termice şi ţevi de cupru

Polițiștii Biroului Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Lugoj i-au făcut semn unui tânăr aflat la volanul unui autoturism, care circula pe strada Huniade din localitate, să oprească. În loc să se conformeze, acesta și-a văzut de drum. Așa că polițiltii au plecat în urmărirea lui, solicitând și sprijinul altor echipaje.

CITEȘTE ȘI: Telecabina de la Cetatea Deva, în revizie tehnică

Până la urmă au reușit să-l oprească cei din Făget, pe DN 68 A.

În urma legitimării și a verificarilor în baza de date, polițiștii au constatat că este vorba despre un tânăr de 16 ani, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul l-a sustras de la o rudă fără încuviințarea acesteia.

Întrucât emana halenă alcoolică , acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infractiunilor de furt în scop de folosință,  conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deține permis de conducere și  conducere sub influența alcoolului.

Totodată, acesta a fost sancționat cu amendă în valoare de 500 de lei, conform Legii 55/2020 pentru nerespectarea interdicțiilor privind libera circulație.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns