Tâlhărie într-o localitate din Timiș: cinci bărbați au legat de mâini și de picioare un vârstnic și i-au furat bani și mâncarea

Un alt caz de violență între minori: o fată în vârstă de 15 ani a fost agresată fizic de două colege

Cinci bărbați mascați au legat de mâini și de picioare un vârstnic, în locuința lui, și i-au furat bani și mâncarea, într-o localitate din județul Timiș.

În noaptea de 30 spre 31 decembrie, cinci persoane necunoscute, cu fețele acoperite, au intrat în locuința unui bărbat, în vârstă de 77 de ani, din Brestovăț, l-au lovit și l-au legat de mâini și picioare, după care au furat 28.600 de lei, două motofierăstraie și 40 kg. de produse alimentare, anunță Poliția Timiș.

Politiștii din Timiș au identificat apoi doi dintre suspecți, despre care existau informații că urmează să părăsească țara. În urma unei acțiuni de depistare a acestora și a unor percheziții, în prima zi a anului au fost găsiți în Timișoara doi bărbați, în vârstă de 31 și 32 de ani, suspecți.

La percheziții au fost găsite două motofierăstraie, o parte din produsele alimentare și 3.600 de lei.

Cei doi au fost duși în arestul IPJ Timiș, iar pe 2 ianuarie au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

CITEȘTE ȘI: Consilierul local Radu Țoancă: ”Timișoara e în pragul unui nou scandal financiar”

Marți, polițiștii i-au prins și pe ceilalți trei suspecți, în Timișoara.

Cei trei bărbați, de 22, 42 și 51 de ani, au fost reținuți, pentru 24 de ore și urmează să fie introduși în arestul IPJ Timiș, iar miercuri vor fi prezentați magistraților, conform Mediafax.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

1 Comments
Marius 5 ianuarie 2022
La munca nu, ca e prea greu, salariile prea mici, libertatea individului...ca oameni mai rar ! Puscarie sa se invete minte .