Tabletele au trădat opoziția din Consiliul Judeţean Timiş

Primite gratis în luna august 2014 de la compania cu care Consiliul Județean Timiș are contract de telefonie mobilă, tabletele cu care au fost dotați aleșii încep să dea semne de oboseală.

Consilierul Nicolae Bitea a reclamat, miercuri, că aproape o jumătate dintre liberali nu mai au tabletele funcționale, motiv pentru care nu sunt la curent cu documentația care li se transmite.

Președintele CJT, Călin Dobra, le-a recomandat consilierilor care au probleme cu tabletele să se adreseze compartimentului de informatică al instituției, care va rezolva situația. În nici un caz nu se va renunța la aceste dispozitive, prin intermediul cărora s-a făcut o economie serioasă de hârtie.

Valoarea de piață a tabletelor era, în 2014, de aproximativ 1.700 de lei, iar cartela inclusă le permite consilierilor să navigheze pe internet.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Tabletele au trădat opoziția din Consiliul Judeţean Timiş

  1. SUPER MISTO chestia asta: „… le-a recomandat consilierilor care au probleme cu tabletele să se adreseze compartimentului de informatică al instituției, care va rezolva situația …”
    Unii cred ca vad lucrurile ca din EXTERIOR …

Lasă un răspuns