Tabără de colibe, evacuată de polițiști

La intersecția dintre străzile Legumiculturii și N.D.Cocea, pe un teren viran, oamenii străzii și-au ridicat mai multe colibe unde să se adăpostească de frigul tot mai pătrunzător al iernii.

Odată cu adăposturile, zona s-a transformat într-o adevărată groapă de gunoi, grămezi de deșeuri de tot felul fiind adunate acolo. Locatarii din zonă nu au mai putut suporta peisajul dezolant și mirosul urât și au anunțat poliția locală. Angajații acesteia au venit însoțiți de reprezentanți ai Biroului de Salubrizare din cadrul primăriei.

Patru adăposturi improvizate au fost dărâmate, iar locul, igienizat. Cele șapte persoane care se aflau în tabăra de colibe au fost îndrumate spre serviciile de ajutor social care le pot acorda sprijin. „

Polițiștii locali efectuează permanent astfel de verificări acolo unde sunt semnalate asemenea locuințe ilegale, pentru asanarea zonelor în care apar, deoarece creează disconfort cetățenilor care locuiesc în apropiere și reprezintă adevărate focare de infecție”, se arată într-un comunicat al Poliției Locale. Doar în acest an au fost desființate 73 de adăposturi improvizate, în special pe terenurile virane din zonele mai mărginașe ale orașului. Poliția Locală face apel la cetățeni ca, în cazul în care observă astfel de cazuri, să sesizeze la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112 sau pe emailul [email protected], urmând a fi organizate acțiuni punctuale pentru luarea măsurilor legale igienizarea zonelor respective.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns