Sute de șoferi din Timișoara au fost sancționați pentru că au parcat în locurile amenajate pentru persoanele cu dizabilități

În ultimele patru luni, poliția locală din Timișoara a aplicat 712 sancțiuni contravenționale conducătorilor auto care nu au respectat legislația referitoare la oprirea și staționarea autovehiculelor pe locurile de parcare rezervate pentru diferite activități sau pentru persoanele cu dizabilități.

CITEȘTE ȘI: O femeie din vestul țării a murit pe scările Enel-ului, după ce și-a plătit factura la curent

Cele mai multe abateri au fost constatate în zone precum Piața Huniade, Piața Mărăști, Str. Aurelianus, Bdul Revoluției, Str. Ana Ipătescu, Badea Cârțam, Calea Șagului, S. Bărnuțiu, Eftimie Murgu, Republicii, N. Lenau, M. Viteazul, 16 Decembrie, Gen. I. Dragalina, C. Martirilor, C. Andronescu etc.

În ultima perioadă au existat semnalări cu privire la faptul că sunt situații în care persoane care nu au nici o afecțiune dețin legitimații pe care le afișează în parbriz prin care pot staționa pe locurile special amenajate pentru persoanele cu dizabilități.

Din acest motiv, poliția locală intenționează să colaboreze cu instituțiile abilitate pentru a se găsi o modalitate ca persoanele care nu au dizabilități să nu mai poată avea acces la astfel de documente cu ajutorul cărora să ocupe locurile de parcare special amenajate și prevăzute cu indicatoare pentru cei cu adevărat în nevoie.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 Răspunsuri “Sute de șoferi din Timișoara au fost sancționați pentru că au parcat în locurile amenajate pentru persoanele cu dizabilități

  1. Persoane care nu au handicap ?Pol Locala are capacitate de expertiza la asa ceva ?Afectiunile care nu sint vizibile dar certificate de o comisie ?Citi reprezentanti are ??? Pol Loc in aceste comisii ?Ce faceti cu cei care nu au handicap, dar au legitimatii ca sint insotitori ,conf. celor legale ?Bine ca verificati pe cei cu legitimatii, iar la ora prinzului nu aveti timp sa vedeti ca toate parcarile pt. persoane CU NEVOI SPECIALE-pt ziaristul lui peste prajit , pt. ca altfel e discriminatoriu _sint ocupate de cei care iau prinzul si pot parca unde e mai aproape de cantina !!!??Tot mai fascinanta adm. publica din urbe!!!!

  2. Acelasi lucru se intimpla si in orasul Sinnicolaul Mare,unde niciodata un handicapat va gasi un loc de parcare la locurile de parcare rezervate handicapatilor cu deficiente locomotorii!

  3. 712 sanctiuni : 4 luni : 30 zile/luna = 6 sanctiuni/zi
    In organigrama Politiei locale apar 372 de „balauri”.
    Faceti un calcul, sa vedeti cam cati freaca menta.

Lasă un răspuns