Sute de români prinși în cozi kilometrice la granița dintre Bulgaria și Grecia. Video!

cozi vama grecia

Sute de români care au plecat în Grecia cu mașina au rămas blocați în vama Kulata, la granița dintre Bulgaria și Grecia. În timp relativ scurt s-a format o coadă kilometrică, până când autoritățile elene au deschis vama.

CITEȘTE ȘI: Tragedie in Italia, o mașină în care se aflau doi români a plonjat de pe un pod, amândoi au murit pe loc

Potrivit unei turiste blocate la graniță, care a intervenit în direct la Realitatea Plus, blocajul s-a produs din cauza unei comunicări defectuoase între România și Grecia, legată de ora de la care se deschide traficul. Autoritățile române au interpretat ora 12:00 ca fiind ora 0:00 a zilei de luni, în timp ce elenii au interpretat-o ca fiind miezul zilei. După ora 12:00, odată cu deschiderea graniței, traficul s-a reluat în condiții aproape normale.

Grecia primește de luni turişti străini, pentru prima dată de la declararea carantinei, în luna martie. Însă zborurile cu pasageri care vin din Marea Britanie nu vor fi deocamdată autorizate. Iar turiștii din Italia, Spania şi Olanda, care își pot petrece vacanța în Grecia vor fi supuşi unor teste la sosire, ceea ce nu este și cazul turiștilor români.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *