Sute de doze din vaccinul anti-Covid Moderna, distruse după ce un angajat le-a scos intenționat din frigider

vaccin moderna

500 de doze din prețiosul vaccin anti-Covid dezvoltat de compania Moderna au fost distruse intenționat de un angajat al unui centru de sănătate din Wisconsin, SUA, după ce le-a scos din frigider și le-a lăsat mai multă vreme la temperatura camerei.

CITEȘTE ȘI: Ministrul Sorin Câmpeanu a declarat că revenirea copiilor în sălile de curs se va face pe 8 februarie 2021. Decizia finală, însă, va fi luată de Ministerul Sănătăţii

Incidentul s-a petrecut weekendul trecut. Angajatul centrului a scos din frigider clinicii din Grafton 57 de flacoane, care conțineau 500 de doze din vaccinul Moderna, lucru care a dus la compromiterea lor, scrie Daily Mail.

Inițial, reprezentanții Aurora Health Care au spus că a fost vorba de o greșeală, însă miercuri au revenit cu o nouă declarație în care se precizează că gestul a fost unul cât se poate de intenționat și că angajatul nu a mai returnat flacoanele de vaccin.

Aurora Health încă investighează incidentul: ”La începutul acestei săptămâni, am aflat că 57 de flacoane de vaccin Moderna au fost scoase dintr-un frigider din farmacia Centrului Medical Aurora – Grafton peste noapte, rezultând peste 500 de doze de vaccin aruncate.

Am lansat imediat o anchetă internă și am descoperit atunci că ar fi fost vorba de o eroare umană involuntară. Astăzi, însă, persoana în cauză a recunoscut că a scos intenționat vaccinul din frigider.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Sute de doze din vaccinul anti-Covid Moderna, distruse după ce un angajat le-a scos intenționat din frigider

  1. Oricum vaccinurile nu sunt bune de nimic, ba mai mult pot face rau oamenilor slabirea sistemului imunitar. Aceste vaccinuri nu au fost testate pe animale astfel oamenii care se vaccineaza se transforma in cobai..

Lasă un răspuns