Sute de amenzi date, în județul Timiș, pentru nerespectarea restricțiilor impuse de pandemie. Cele mai multe, pentru nepurtarea măștii

Poliţiştii rutieri din Timiş au făcut prăpăd în rândul şoferilor iresponsabili

Polițiștii timișeni, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, au verificat, din nou, zonele în care se pot forma aglomerări de persoane, precum spații comerciale și mijloace de transport persoane, cu privire la  respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2. Ei au dat sute de amenzi.

CITEȘTE ȘI: Tânăr prins drogat la volan, într-o localitate de lângă Timișoara

La activităţi au participat 265 de forţe de ordine, fiind verificate 107 societăți comerciale, precum şi 104 mijloace de transport persoane, dintre care 48 de mijloace de transport în comun, fiind totodată legitimate peste 1.500 de persoane.

Pentru abaterile constatate au fost date 231 deamenzi contravenţionale în valoare totală de 76.500 de lei. Dintre acestea, 196 de sancțiuni contravenționale în valoare de 65.500 de lei, au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv pentru nepurtarea măștii sanitare și 35 de sancțiuni în valoare de 11.000 de lei pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație.

Aceste activități se vor desfășura și în perioada următoare, pe raza întregului județ, pentru prevenirea răspândirii infectării cu noul coronavirus și impunerea respectării legislației.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns