Confirmare sumbră: conform testului ADN copilul mort descoperit pe un câmp, în vestul țării, este Sebi

Medicii legiști au confirmat, în urma rezultatelor analizei ADN, că trupul neînsuflețit  găsit pe un câmp din județul Arad este al lui Sebastian Corbei, băiatul de șapte ani dat dispărut de la începutul lunii ianuarie a acestui an. 

CITEȘTE ȘI: Sute de amenzi date, în județul Timiș, pentru nerespectarea restricțiilor impuse de pandemie. Cele mai multe, pentru nepurtarea măștii.

Părinții au aflat vestea și, în cursul serii trecute, au ridicat trupul neînsuflețit de la morgă, iar acum se pregătesc să îl înmormânteze.

Pe trupul copilului nu au fost găsite urme de violență, așadar, oamenii legii iau în calcul ca băiatul să fi murit de frig.

Trupul neînsuflețit al lui Sebi a fost găsit sâmbătă, 3 aprilie 2021, de un cioban care se afla în zona localității Vânători. Copilul era dispărut din data de 9 ianuarie.

“Astăzi, 3 aprilie 2021,în jurul orei 13, postul de politie Mișca din jud. Arad, a fost sesizat de către un cioban aflat în zona localității Vânători, despre faptul că în extravilanul localității, la o distanță de aproximativ 9 km, în linie dreaptă, într-un lăstăriș din apropierea unei păduri, a fost găsit cadavrul (în stare de descompunere), al unui copil.

În urma primelor verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, s-a constatat faptul că, pe câmp, într-un loc greu accesibil, se află cadavrul  unui copil aflat în stare de descompunere, cu îmbrăcămintea si încălțămintea identică cu  ale minorului Corbei Sebastian Ionel, dispărut de pe raza localității Vânători, în ziua de 09.01.2021”, a fost comunicatul Poliţiie.

Sebastian Ionel Corbei  a dispărut sâmbătă, 9 ianuarie 2021, în zona localităţii Vânători din judeţul Arad.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Confirmare sumbră: conform testului ADN copilul mort descoperit pe un câmp, în vestul țării, este Sebi

Lasă un răspuns