Susținere pentru antrenorul Dragan Petricevic

Prima bătălie din Top 10: CSU Sibiu - SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara

Susținere pentru antrenorul Dragan Petricevic. Echipa de baschet SCM OHMA Mozzart Bet Timişoara a suferit sâmbătă seară o înfrângere (71-77) pe terenul formației Dinamo București.

În ciuda insuccesului și a faptului că este al treilea consecutiv în campionat, Leii din Banat păstrează șanse considerabile de a se califica în Top 10, având o linie de clasament cu 8 victorii și 5 înfrângeri.

În tot acest context, managerul secției de baschet, Sergiu Paşca, transmite următorul mesaj suporterilor timişoreni:

„Țin să-i felicit pe jucători şi pe antrenori pentru parcursul de până acum şi să-i asigur de sprijinul meu necondiţionat. Având în vedere bugetul din acest an, realizările echipei sunt extraordinare: 21 de meciuri şi 15 victorii. Acest lucru nu a putut fi realizat decât prin muncă, spirit de echipă şi sacrificiu.

Am avut parte de câteva accidentări, iar echipa nu a mai reuşit să strângă victorii pe linie, aşa cum o făcuse la începutul sezonului. De o lună şi jumătate suntem fără Adam Mirkovic, unul dintre jucătorii de bază din ultimele patru sezoane. S-a acumulat şi multă oboseală, din cauza programului încărcat, echipa noastră fiind angrenată în trei competiţii, însă vom trece împreună peste toate.

Am început un proiect pe termen lung, este normal să avem suişuri şi coborâşuri. Nu suntem o echipă care să pretindă că poate câştiga toate meciurile.

De multe ori, în momentele grele, tindem să criticăm. Eu va îndemn să susţineţi, să apreciaţi munca jucătorilor şi a antrenorilor şi a staff-ului din jurul lor. Lucrurile bune se clădesc în timp, cu multă muncă şi cu susţinerea şi încrederea celor din jur.

Vă mulţumesc vouă, suporterilor, că aţi venit în număr atât de mare la ultimul meci de acasă, cel cu CSO Voluntari. După foarte mult timp, sala „Constantin Jude” a fost plină! Vă aştept şi miercuri, la partida cu Steaua, să fiţi în spatele băieţilor şi să-i împingeţi spre o nouă victorie.

CITEȘTE ȘI: Când părinții sunt alături de copii și antrenori se petrec lucruri frumoase

Pentru toţi „suporterii” care au doar nick name şi critică echipa şi antrenorul online indiferent daca câştigăm sau pierdem, ţin să-i asigur că domnul Dragan Petricevic va rămâne antrenorul echipei până la finalul contractului de trei ani şi sperăm că şi mult timp după aceea.”

Foto: Facebook / Dragan Petricevic


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *