Susținere de la nivel central pentru candidații PSD Timiș

sustinere

Conducerea PSD s-a aflat la Timișoara, într-o acțiune de susținere a candidaților partidului la alegerile locale. Alături de președintele PSD Timiș, Alfred Simonis, s-au aflat Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu și  Vasile Dâncu, care au transmis  mesaje mobilizatoare, exprimându-și încrederea în obținerea unui scor bun în 27 septembrie.

”Avem cele  mai bine liste, atât la Consiliul Local Timișoara, cât și la Consiliul Județean Timiș. Sunt și oameni noi dar și specialiști care știu să facă administrație”, a spus Sorin Grindeanu, în timp ce Vasile Dâncu, la fel de optimist,  a lansat o provocare: ”Reforma în PSD începe de la Timișoara. De aici poate porni modernizarea partidului”.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a apreciat mandatul lui Călin Dobra de la CJT ca unul excepțional, liderul consiliului județean promițând, la rându-i, că va prezenta în curând un bilanț al proiectelor realizate. ”A fost un mandat mulțumitor și mă bucur că suntem aici alături de conducerea partidului, pentru a transmite un mesaj de unitate, de forță, de faptul că suntem o echipă”, a spus Călin Dobra.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *