Suspecţi noi în dosarul finanţării ilegale a echipei de fotbal Politehnica Timişoara

finantare Poli

Ancheta în dosarul finanțării ilegale, de către administrația locală, a fostei echipe ”Poli”, aflată sub patronatul omului de afaceri Marian Iancu, a fost extinsă de către procurorii DNA Timișoara.

După ce Curtea de Conturi a sesizat parchetul cu privire la faptul că Primăria Timișoara a fost păgubită cu 27 de milioane de lei, prin alocarea acestei sume către echipa de fotbal, procurorii DNA Timișoara i-au chemat la audieri pe fostul primar al municipiului, Gheorghe Ciuhandu, și pe secretarul Ioan Cojocari.

Cercetările s-au extins acum și asupra altor persoane publice, fiind chemați în fața procurorilor Adrian Orza, fost viceprimar, Smaranda Haracicu, șefa Direcției economice, Martin Staia, fostul director al Direcției patrimoniu, Mirel Munteanu, șeful Serviciului financiar-administrativ și Violeta Mihalache, fostă șefă a Direcției de comunicare.

Acestora li s-a adus la cunoștință faptul că au calitatea de suspecți în dosarul în care procurorii DNA Timișoara au început urmărirea penală, în urmă cu două luni, împotriva fostului primar al Timișoarei, Gheorghe Ciuhandu, a secretarului Ioan Cojocari și a juristei primăriei, Delia Dumitru.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *