Surpriza uriașă pregătită pentru copiii care au furat drona jurnalistului britanic la Timişoara

Surpriza uriașă pregătită pentru copiii care au furat drona jurnalistului britanic la Timişoara

Copiii care au furat drona jurnalistului britanic Charlie Ottley vor avea parte de un cadou neașteptat tocmai din partea păgubitului. Acesta a anunțat că îi va invita pe copii să asiste la filmările documentarului ”Flavours of Romania”, pentru a-i introduce pe un alt făgaș al vieții.

În același timp, și mamei lor îi va fi căutat un loc de muncă, pentru a nu mai fi nevoită să cerșească pe străzi.

”În toată această nefericită întâmplare, nu noi suntem victime, ci copiii. Ei ar fi trebuit să fie în pat, să doarmă și să poată merge la școală. Ei sunt copii și merită să aibă o șansă la educație, iar părinții au nevoie de reabilitare, pentru a le putea oferi copiilor o nouă șansă. Altfel, vom perpetua acest ciclu al infracționalității.

Profit de această ocazie pentru a spune că suntem norocoși că putem să-i ajutăm pe acești copii. Nu este vina lor și nu doar că nu vrem să fie pedepsiți, ci vrem să le oferim o șansă de a ne vizita atunci când filmăm Flavours of Romania aici, să vină să ne vadă pe platoul de filmare.

Aș vrea să le ofer o cameră de filmat, să învețe și să nu repete greșelile părinţilor lor, pentru că, din câte înțeleg, tatăl lor este la închisoare. Sunt, din păcate, mii de familii de acest fel în țară, cu copii care cerșesc prin parcări sau în fața supermarketurilor. Merită fiecare o șansă, pentru că fiecare copil trebuie să aibă o oportunitate de a avea un scop în viață”, a spus Charlie Ottley.

Charlie Ottley filmează la Timișoara un documentar de prezentare a viitoarei Capitale Europene a Culturii, în parteneriat cu Consiliul Județean Timiș.

”Există foarte puține materiale de promovare a Timișoarei pentru anul viitor, iar comunicarea lasă de dorit. Nu ne interesează promovarea pentru timișoreni, pentru că oamenii de aici știu că Timișoara va fi Capitală Europeană a Culturii. Ne interesează în exterior, pentru eventualii turiști din străinătate, din țara în care sunt atrași de viitorul program cultural pe care îl vom avea. Încercăm să folosim această întâmplare nefericită, să-i dăm o turnură pozitivă, din interesul Timișoarei și al timișorenilor”, a declarat Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Surpriza uriașă pregătită pentru copiii care au furat drona jurnalistului britanic la Timişoara

  1. Iată un om sănătos la cap.ceea cenu știe acest om este ca sinburele nostru este stricat.ceea ce trebuia sa faca statul în zeci de ani nu poți repara în o zi.un popor care trece de la feudalism la socialism și apoieste lăsat liber asta produce. Acum ne creem un aer de salvator. SA FIM SERIOSI CHIAR CREDETI CE ATI SCRIS.

Lasă un răspuns