Surpriză neplăcută pentru ministrul Muncii, după ce a sunat la toate casele de pensii

pensii 1

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a scris pe Facebook, că a testat serviciilor celor 41 de Case de Pensii și a sunat pentru a vedea modul de interacțiune al funcționarilor, rezultatul fiind că doar 12 angajați ai acestei instituții, la nivel național, au răspuns.

CITEȘTE ȘI: Tradiţii şi superstiţii de Revelion 2020! Ce nu ai voie să faci dacă vrei să ai noroc tot anul

„Am făcut, în zilele lucrătoare dinainte de Crăciun, un simplu test. Am telefonat fiecărei Case Județene/locale (pentru București) de Pensii. Am vrut să am propria opinie, în completarea experiențelor pensionarilor care mi-au trimis mesaje pe această temă. Sunt probleme și cu modul în care se vorbește pensionarilor care ajung la Casele de Pensii”, a scris ministrul.

Conform sursei citate, la nivelul țării, din 41 de Case Județene de Pensii apelate, doar 12 au răspuns la telefon, notează digi24.ro

„Am avut și surprize plăcute, inclusiv Case județene care preiau cereri și documente online. Și un sector al Municipiului București lucrează deja în online. Deci, se poate! Voi discuta fiecare caz la prima videoconferință cu reprezentanții Caselor, organizată la începutul anului. Primul contact între instituțiile din coordonarea Ministerului Muncii și cetățeni este, de foarte multe ori, prin intermediul telefonului. Oamenii cer minime îndrumări. Au nevoie de confirmarea unor informații afișate pe paginile de internet. Dacă le-ar primi, o parte dintre problemele ridicate s-ar lămuri de la început. Sunt oameni în vârstă cei care sună, de regulă. Pentru ei, oferirea unor minime informații, prin telefon, contează mult, salvează un drum parcurs cu dificultate de acasă la instituție. Aceștia se deplasează greu, mai ales în sezonul rece”, a explicat Alexandru pe pagina sa de Facebook.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Surpriză neplăcută pentru ministrul Muncii, după ce a sunat la toate casele de pensii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *