Suporterii polişti s-au mobilizat la „Acţiunea de Crăciun”

druckeria

Pentru al şaptelea an consecutiv, Asociaţia Suporterilor Timişoreni Druckeria a organizat „Acţiunea de Crăciun”, al cărui scop este de a aduce un strop de bucurie în viaţa unor familii necăjite din zona Banatului.

Reprezentanţii AST „Druckeria” au împărţit daruri în localităţile Fârdea, Zolt, Glanda Română, Balinţ, Fădimac, Târgovişte, Criciova, Cireşu şi Jdioara, la ultima fiind împărţite pachete şi la o casă de copii.

Au fost vizitate 45 de familii cu peste 110 copii. În cele două zile în care au fost împărţite pachetele, nouă maşini cu suporteri au colindat satele menţionate, iar la pregătiri şi-au adus aportul peste 50 de fani alb-violeţi.

În „Acţiunea de Crăciun” au fost implicate mai multe cluburi sportive. Este vorba despre echipa de handbal SCM Politehnica, formaţiile de volei feminin UVT Agroland, CSU Politehnica şi CSM Târgovişte, gruparea de volei masculin CSU UVT Timişoara, echipa de baschet BC SCM Timişoara şi cea de fotbal american Timişoara 89ers. Contribuţii financiare au venit şi din mediul privat, de la partenerii clubului de fotbal ASU Politehnica Timişoara.

„O implicare cu totul excepţională am consemnat din partea profesorilor Aurica şi Mihai Lazarov, care la iniţiativa elevului Vasile Ciprian, un fan înfocat al Politehnicii, au iniţiat o campanie de strângere de donaţii în liceu şi au trimis un pachet cu alimente şi jucării spre Timişoara, care au fost împărţite în aceste două zile. La achiziţionarea produselor au contribuit, de asemenea, membrii cotizanţi ai clubului Politehnica, precum şi membri ai Peluzei Sud Timişoara”, se arată pe site-ul Druckeria.ro.

Sursa foto: EMANUEL TITUS ILIESI\ MEDIAFAX FOTO


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *