Super festival lângă Timişoara. Este asigurat transportul cu autobuze, dar şi o parcare pentru 3.000 de maşini

vama 4

Flight Festival este un festival de muzică, artă și tehnologie, dezvoltat în prezent în perspectiva anului 2021, în care Timișoara va fi Capitală Europeană a Culturii. Participanților li se promite o experiență culturală deosebită prin amestecul dintre muzică, tehnologie și artă. Prima ediție a Flight Festival se pregătește de start la Aeroportul utilitar Cioca, în acest weekend, începând de vineri și până duminică.

Cu o fuziune între muzică, artă și tehnologie menită să ofere publicului o experiență specială, evenimentul este centrat pe organizarea unui festival în afara spațiilor urbane, dorindu-și să devină un reper pentru zona de vest a țării. Aerodromul Cioca va deveni, astfel, pentru trei zile, un centru al distracției, culturii, artei și tehnologiei.

Festivalul se va desfășura pe o suprafață de cinci hectare, în care se vor regăsi cele două scene de live performances (scena principală și scena techno), alături de zone de recreere care cuprind ateliere creative și zone în care participanții pot experimenta realitatea virtuală și realitatea augmentată.

Fostul hangar folosit pentru gararea avioanelor va fi transformat într-o sală de cinema premium, coordonată de reputatul regizor Cristian Mungiu, unde vor rula filme ce au făcut înconjurul lumii. Hangarul se va metamorfoza, noaptea, într-un spațiu dedicat artei digitale, muzicii experimentale și petrecerilor incendiare.

Scena principală îi va prezenta pe ATB, Brooks, Vama, Dirty Nano și mulți alții într-o combinație de stiluri care face din Flight Festival unul dintre cele mai eclectice evenimente muzicale românești.

CITEŞTE ŞI: Caz dramatic în Timiş! Doi bătrâni trăiau într-un coteţ, fără căldură, apă şi curent, cu 60 de lei pe lună (foto)

„Stilurile diferite ale artiștilor invitați sunt parte din planul nostru pe termen lung pentru Timișoara și sperăm ca publicul participant să aprecieze și să susțină varietatea propusă pentru prima ediție. Zonele de distracție sunt gândite atât pentru familii cu copii, cât și pentru cei care vor să experimenteze noutățile din domeniul inteligenței artificiale”, transmit organizatorii, Fundația Academică Culturală Timișoara (FACT), prin directorul artistic Vlad Gârboni.

Pentru iubitorii muzicii techno va fi amenajată o scenă specială, pe care vor urca, timp de trei zile, artiști importanți ai genului.

CITEŞTE ŞI: Bunicii care vor sta acasă cu nepoții, indemnizație de 650 de lei

Accesul spre Flight Festival se va putea face cu un autobuz pus la dispoziție de organizatori, care va circula din jumătate în jumătate de oră pe traseul Calea Şagului – Complexul Studenţesc – Punctele Cardinale – Iulius Mall – Calea Torontalului. De asemenea, la fața locului a fost amenajată o parcare pentru 3.000 de autoturisme. Alături de FACT, în organizarea evenimentului s-au implicat Consiliul Județean Timiș și Primăria Timișoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Super festival lângă Timişoara. Este asigurat transportul cu autobuze, dar şi o parcare pentru 3.000 de maşini

  1. de la inceput torontalului blocat de masini pe ambeele parti ale soselei.pietoni pe margini ,cam alandala totul, sa speram ca politia si ceilalti vor lua masuri rapide

  2. un rahat de festival prost organizat so plin de insecte si apoi drogați ce urlau la 4 dimineata …. sa nu mai zic trafic blocat si preturi mari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *