„Sunt mari probleme cu Centura Timişoarei”, susţine deputatul Adrian Pau

adrian pau 3

Centura Timişoarei riscă să fie dată în funcţiune cu întârziere, datorită unor probleme tehnice care au apărut. Cel puţin aceasta este susţinerea deputatului timişean Adrian Pau (Pro România), care aruncă responsabilitatea pe Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara.

Conform deputatului, proiectul tehnic al centurii s-a făcut doar din birou, fără verificări pe teren, nu s-a luat în calcul că se va face „Drumul boilor” şi astfel au apărut divergenţe între ceea ce s-a decis şi ce era în realitate:

„Sunt probleme de proiectare din cauza descărcărilor. Exproprierile ar fi trebuit realizate pe suprafeţe mai mari. Cei de la DRDP Timişoara, care sunt beneficiarii acestei investiţii, nu dau deloc dovadă de responsabilitate. Ei ar trebui să ne creeze toate condiţiile tehnice, pentru ca noi, parlamentarii, să avem un obiectiv pe care să-l propunem spre finanţare. Vorbim de cel mai important obiectiv al judeţului”.

Adrian Pau spune că şefii direcţiei amintite nici nu s-au sinchisit să meargă la Bucureşti, atunci când s-a discutat avizarea centurii în Comisia de siguranţă a circulaţiei, invocând un motiv pueril: nu au găsit bilete de avion.

„Ar fi trebuit să ne anunţe, că sigur le făceam rost de o maşină ca să ajungă la Bucureşti atunci când e vorba de ceva atât de important”, a glumit deputatul Pro România.

Foto: Constantin Duma


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *