Sunete înspăimântătoare înregistrate în pădure. Experții nu le pot explica. VIDEO!

padure 5

Sunete înspăimântătoare au fost înregistrate într-o pădure din Canada de un bărbat aflat la vânătoare alături de familia sa, iar experții spun că nu au o idee ce ar fi putut să producă zgomotul.

CITEȘTE ȘI: Un minunat castel dispărut, pe cale de a fi reconstruit lângă Timișoara

“Merg la vânătoare de când eram mic și am auzit multe sunete de animale, dar niciodată ceva de genul aceasta. Am auzit cum se mișca, părea destul de greu. Soția mea s-a speriat, l-a luat pe nepotul meu și s-au dus la mașină”, a povestit Gino Meekis, potrivit The Guardian.

Bărbatul a înregistrat întreaga scenă cu telefonul mobil și a urcat-o pe YouTube, unde a strâns până în acest moment peste 1,3 milioane de vizualizări. Mai multe persoane care au ascultat înregistrarea susțin că ar putea fi vorba despre legendarul Bigfoot, în timp ce alții spun că sunetele au fost produse de un urs grizzly sau un lup.

Experții guvernului canadian spun că sunt sceptici că ar putea fi vorba despre vreo specie neidentificată de animal, însă recunosc că nu pot spune cu siguranță ce a produs aceste sunete.

“Biologii noștri spun că ar putea fi vorba despre un mamifer mare, cum ar fi un lup, dar pentru că distanța de la care a fost înregistrat sunetul este una considerabilă, nu putem spune cu siguranță”, a declarat purtătoarea de cuvând a Ministerului de Mediu canadian.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *