Subprefectul județului Timiș, Marossy Zoltan, schimbat din funcție

Conform unui comunicat al Ministerului de Interne, subprefectul de Timiș, Zoltan Marossy, a fost demis din funcție. „Potrivit Constituției prefectul este reprezentantul Guvernului pe plan local.

Prefectul și subprefectul fac parte din categoria înalților funcționari publici iar la numirea în funcție depun un jurământ prin care se angajează să respecte inclusiv Constituția, nu să o interpreteze. Le-am cerut tuturor prefecților și subprefecților să își exercite funcția respectând Constituția și legile țării și să fie echidistanți, imparțiali și onești”, a declarat ministurl de interne Dragoș Tudorache.

„În urma declarațiilor publice făcute de către subprefectul județului Timiș, Guvernul a decis astăzi, la propunerea ministrului afacerilor interne, să adopte hotărârea privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detașare, în condițiile legii, a funcției publice de subprefect a județului Timiș de către domnul Marossy Zoltan Gheorghe.

Acesta a exercitat funcția publică respectivă începând din 20 octombrie 2016”, se arată în comunicat.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Subprefectul județului Timiș, Marossy Zoltan, schimbat din funcție

  1. FOARTE BINE! Nu mi se pare corect ca, NESIMTITUL a scos pe banul contribuabilului – Instructiunile si reglementarile pentru alegerile din 11.12.2016 DOAR in romana si MAGHIARA! Nu limba de circulatie internationala, NU SARBA, NU GERMANA … cat de NESIMTIT POTI FI ZOLTANE?!?!?!!?

Lasă un răspuns