CS Şomo Kick-Boxing, cu şase sportivi la Cupa Campionilor

Ludovic Somogyi

Şase sportivi, o fată şi cinci băieţi, va alinia CS Şomo Kick-Boxing Timişoara la „Cupa Campionilor”, eveniment care se va desfăşura sâmbătă, la Sala Sporturilor din Piteşti.

Adina Urs (categoria 52 de kilograme), Daniel Muţiu (categ. 55 kg), Alin Bărăcel (categ. 60 kg), Marius Tolea (categ. 67 kg), Alin Sava (categ. 71 kg) şi Haris Ferizovic (categ. 75 kg) vor fi însoţiţi în Trivale de antrenorul Ludovic Somogyi. Cu excepţia lui Ferizovic, care va lupta într-o piramidă, ceilalţi cinci vor avea câte un meci.

CITEŞTE ŞI: Fiica lui Marius Ţeicu, din nou pe masa de operaţie! Patricia a fost programată pentru o altă intervenţie chirurgicală

Vineri este programat cântarul oficial, iar sâmbătă se va desfăşura competiţia propriu-zisă.

Ei sunt singurii timişoreni prezenţi la Cupa Campionilor, CS Şomo Kick-Boxing, afiliat în acest an la Federaţia Română de Arte Marţiale de Contact, aflându-se în premieră la această întrecere.

„Sunt cluburi puternice, vor participa cei mai buni sportivi din Federaţia Română de Arte Marţiale de Contact şi poţi să-ţi evaluezi astfel adevărata valoare. Sper ca toţi sportivii mei să se claseze pe locul întâi, nici nu mă gândesc să nu câştige, îmi doresc să facă o figură frumoasă”, ne-a declarat antrenorul Ludovic Somogyi.

În urmă cu două săptămâni, la Deva, la „Cupa Interclub Centura Transilvaniei”, el a trimis şapte sportivi, inclusiv pe Daniel Muţiu, care va urca şi mâine în ring. CS Şomo Kick-Boxing Timişoara s-a clasat pe locul al doilea pe echipe, cu un bilanţ de cinci victorii şi trei înfrângeri.

A fost o toamnă încărcată în competiţii pentru sportivii care se antrenează la sala de pe strada Nera. Ei au mai participat, în 25 noiembrie, la „Noaptea Campionilor”, gală cu şapte meciuri organizată la Lugoj de Marcel Drăgan, de la clubul local Wodan. Acolo, Marius Tolea s-a impus în doar 30 de secunde în faţa unui sportiv din Drobeta Turnu Severin.

Anterior, CS Şomo Kick-Boxing a mai fost reprezentată la competiţiile de la Deva, Târgu Mureş, Cluj-Napoca, Moşniţa Nouă şi Timişoara. La ultima, intitulată „Cupa Ginbox” şi desfăşurată în 25 septembrie la sala „Constantin Jude”, Alin Bărăcel a câştigat o centură la categoria 60 de kilograme, iar Edu Roland s-a impus într-o piramidă la categoria 70 de kilograme. Acolo a participat şi Ciprian Sofian, care în acest an a devenit campion naţional. Încadrat la categoria 40 de kilograme, el nu împlinise 14 ani în momentul câştigării acestui titlu.

Şi sâmbăta trecută elevii lui Ludovic Somogyi au urcat în ring, la „Cupa Ginbox” şi la gala internaţională ce a urmat acesteia.

Peste opt zile, sportivii clubului menţionat îşi vor măsura forţele între ei la Cupa Timişoara „Moş Crăciun”, ce va fi organizată la sala de antrenament de pe strada Nera, unde îşi desfăşoară activitatea şi boxerii de la CS Banatul aflaţi sub îndrumarea antrenorului Gheorghe Biea.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns