Subprefecții de Timiș au primit atribuții

Prefectul județului Timiș, Zoltan Nemeth, a semnat ieri Ordinul nr. 128/aprilie 2021 prin care se se stabilesc atribuțiile subprefecților Ovidiu Virgil Drăgănescu și Andrei Molnar.

Astfel, subprefectul Ovidiu Drăgănescu va avea atribuții cu privire la exercitarea, în numele prefectului, a conducerii serviciilor publice deconcentrate, respectiv a celor menționate la art. 2 alin. 1 pct. 1 din HG nr. 906/2020 astfel cum a fost modificat prin HG nr. 66/2021.

Subprefectul Andrei Molnar va avea atribuții cu privire la exercitarea, în numele prefectului, a conducerii serviciului public comunitar de paşapoarte şi de a serviciului public comunitar regim permise de conducere şi înmatriculare a vehiculelor. Totodată, acesta va avea atribuțiile menționate la art. 2 alin. 1 pct. 2 din din HG nr. 906/2020 astfel cum a fost modificat prin HG nr. 66/2021 privind conducerea operativă a instituției prefectului, incluzând eliberarea apostilei și exercitarea atribuţiilor rezultate ca urmare a aplicării actelor normative cu caracter reparatoriu şi convocarea în şedinţe lunare a comisiilor care au ca obiect punerea în aplicare a acestor legi.

Înlocuitorul de drept al prefectului a fost desemnat subprefectul Ovidiu Virgil Drăgănescu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns