Sub lupa polițiștilor locali, cartierele Mehala și Ronaț

mehala 1

Zilele acestea, efective mărite de polițiști au acționat în cartierele Mehala și Ronaț, în cadrul unei noi serii de acțiuni organizate de Poliția Locală Timișoara în cartierele municipiului, cu scopul principal de a relaționa cu cetățenii, de a constata la fața locului problemele cu care aceștia se confruntă și de a lua măsuri în cazul în care situația o impune.

În urma acțiunii s-a relaționat cu 149 cetățeni, care au sesizat probleme diverse, printre care mașini parcate pe spațiul verde pe str. Taborului, prezența persoanelor care caută prin tomberoane și fac mizerie pe str. Bârzava, cetățeni care aruncă deșeuri din mașini pe str. Amzei, blocarea căilor de acces în curtea imobilelor pe str. Banu Mărăcine, Țebea, Ghioceilor și Aprodul Movilă, deținători de animale de companie care nu strâng după aceștia dejecțiile din Parcul Bucovina, prezența oamenilor străzii în același parc.

În cadrul constatărilor și în urma semnalărilor cetățenilor, au fost identificate de polițiștii locali și un număr de 28 locații în care se aflau autovehicule ce păreau a fi abandonate și care vor fi verificate pentru a se stabili dacă intră în această categorie din punct de vedere legislativ.

De asemenea au fost găsite opt locații identificate ca terenuri virane neîmprejmuite și cu imobile degradate, precum și 57 de locații în care se aflau abandonate deșeuri.

Toate aspectele au fost preluate de polițiștii locali, iar cele care intră în competența altor instituții au fost direcționate către celelalte structuri, pentru luarea măsurilor de remediere. Acțiunile continuă și în perioada următoare și în celelalte cartiere ale municipiului.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *