Studenţii, inclusiv cei din provincie, pot beneficia de o reducere de 50% la cartelele de metrou. Actele pe care trebuie să le aibă la ei pentru a primi discountul la abonament

Începând de astăzi, studenţii bucureşteni, dar şi cei din provincie, pot beneficia de reducere de 50% si pentru titlurile de călătorie: cartela de 2 călătorii, cartela de 10 călătorii şi abonament săptămânal, precizează compania într-un comunicat preluat de Mediafax.ro.

„Menţionăm că titlurile de călătorie nu pot fi combinate în decursul a 30 de zile consecutive de la data cumpărării a unuia din cele trei tipuri de titluri de călătorie reduse.

Astfel, pot fi achiziţionate maximum 4 abonamente săptămânale sau maximum 3 cartele cu 10 calatorii sau maximum 10 cartele cu 2 călătorii.

Variantele propuse pot fi achiziţionate doar în cazul în care nu se cumpară abonamentul lunar cu reducere pentru studenţi”, precizează reprezentanţii companiei.

Metrorex precizează că actele necesare la emiterea abonamentului lunar gratuit pentru studenţi sunt: legiţimatia de student pentru gratuitate la transport şi cartea de identitate sau paşaportul, iar prevederile legale amintite se aplică şi studenţilor din provincie.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns