Stropiri pentru combaterea țânțarilor în Timișoara

Stropiri pentru combaterea țânțarilor în Timișoara

Combaterea țânțarilor pe raza Timișoarei se va efectua în perioada 26 aprilie – 4 mai, între orele 21 și 6, în cadrul unei acțiuni dispuse de municipalitate. În cazul în care condițiile meteo vor fi nefavorabile, perioada de desfășurare a dezinsecției va fi extinsă.

Timișorenilor li se recomandă să evite să treacă sau să staționeze în zonele de acţiune a utilajelor în timp ce acestea pulverizează soluţii de combaterea ţânţarilor şi larvelor acestora, pentru a evita eventualele incidente neplăcute. De asemenea, apicultorii sunt rugaţi ca în perioada menţionată să adopte măsurile ce se impun în vederea protejării albinelor, respectiv scoaterea stupilor în afara ariei de stropire.

”Pentru ca tratamentele să aibă o eficienţă ridicată, facem un apel la toţi cetăţenii municipiului să ia măsuri urgente de efectuare a curăţeniei în gospodăriile proprii şi lucrări de combatere a muştelor, ţânţarilor şi a altor insecte producătoare de disconfort”, transmite Primăria.

Prestatorul autorizat pentru efectuarea acestor lucrărilor de dezinsecție este societatea Coral Impex SRL, iar produsele folosite sunt Cymina Plus, împotriva ţânţarilor adulţi, prin dezinsecţie terestră, și Vectobac WG, pentru combaterea larvelor.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns