Străzile în beznă rămân problema Timișoarei. Robu: E nevoie de timp până când toate problemele vor fi rezolvate

iluminat public 3

Iluminatul public rămâne una dintre principalele probleme ale Timişoarei, în acest moment.

Aproximativ 3.500 de reclamaţii legate de iluminatul public din oraş au fost înregistrate în ultimul an, spune primarul Nicolae Robu.

Edilul precizează că peste 2.000 dintre sesizările înaintate de timișoreni au fost rezolvate, dar recunoaște că sunt foarte multe locuri din Timișoara în care străzile rămân în beznă pe durata nopții.

“Noapte de noapte se lucrează în oraș.

abonamente

Eu am făcut verificări și am văzut cu ochii mei că erau la muncă oamenii, dar mai e nevoie de timp până când toate problemele vor fi rezolvate.

Se mai întâmplă și următorul lucru: STPT intervine într-o zonă, constantă că de fapt e o problemă a Enelului, sesizează Enel, Enel intervine, rezolvă problema pe moment dar cu o soluție provizorie”, explică edilul.

Primarul Nicolae Robu spune că a purtat discuţii inclusiv cu cei de la Enel şi că are promisiuni că societate va face investiţii în echipamente şi instalaţii noi la Timişoara.

 

radiotimisoara.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Străzile în beznă rămân problema Timișoarei. Robu: E nevoie de timp până când toate problemele vor fi rezolvate

  1. Cat timp mai ai nevoie tovarase Robu ? Ca esti primar de 6 ani ! A venit vremea sa ne lasi in pace ne ajunge de gargara ta ieftina .

  2. Sa existe in Timisoara anului 2018 strazi complet fara lumina (nu pe o strada cu 3 case, ci intre blocuri cu mii de locuitori), in timp ce primarul viseaza la fantani cantatoare si pune semafoare la fiecare 3 borduri mi se pare culmea indolentei ! Cel mai bun primar din ultimii 70 de ani, asa-i place sa-si spuna! E nevoie de timp, cica!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *