Străzi din Timişoara, dar şi localităţile Liebling, Ciacova şi Sacoşu Turcesc rămân fără apă

Fără apă, marţi, pe două străzi cu multe locuinţe din Giroc!

În perioada 6 – 7 iulie 2022, se va întrerupe alimentarea cu apă în mai multe localități din județ, pentru efectuarea lucrărilor de spălare și igienizare a rețelelor de alimentare cu apă.

Astfel, miercuri, 6 iulie, între orele 9 – 15, se va întrerupe furnizarea apei în localitatea Liebling, iar joi, 7 iulie, între orele 9 – 15, în localitățile Ciacova și Sacoșu Turcesc. Lucrările din Sacoșu Turcesc au fost programate initial în data de 5 iulie, însă, au fost reprogramate pentru data de 7 iulie.

De asemenea, joi, 7 iulie, în Timișoara, între orele 8 – 17, se vor executa lucrări la conductele Dn 300 și Dn 125, în cadrul proiectului Pasaj Inferior Solventul și se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Gării, Nufăr și Gheorghe Barițiu.

CITEŞTE ŞI: Conducătorii de trotinete electrice, iresponsabili şi periculoşi. Amenzi de peste 32.000 de lei, în Timişoara şi în judeţ, în doar două zile

„La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată”, a transmis Aquatim.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *