Conducătorii de trotinete electrice, iresponsabili şi periculoşi. Amenzi de peste 32.000 de lei, în Timişoara şi în judeţ, în doar două zile

Razie-fulger în Timişoara: zeci de şoferi, biciclişti şi conducători de trotinete electrice au fost sancţionaţi

Conducătorii de trotinete electrice, iresponsabili şi periculoşi. Amenzi de peste 32.000 de lei, în Timişoara şi în judeţ, în doar două zile

În perioada 30.06-01.07.2022, polițiștii rutieri au acționat în județul Timiș pentru prevenirea accidentelor rutiere în care sunt implicați conducătorii de trotinete electrice.

Astfel în cele 2 zile au fost aplicate 113 sancțiuni contravenționale, în valoare de 32.770 de lei, conform OUG 195/2002R, conducătorilor de trotinete electrice pentru nerespectarea obligațiilor ce le revin în calitate de participanți la trafic.

CITEŞTE ŞI: Razie de proporţii în localităţile Buziaş, Bacova, Silagiu, Sinersig și Niţchidorf

„Principalele nereguli constatate se referă la deplasarea acestora pe trotuar, traversarea unei intersecții pe culoarea roșie a semaforului electric, neacordarea priorității de trecere vehiculelor care au acest drept, precum și nerespectarea obligației de a coborî de pe trotinetă în momentul traversării pe marcajul pietonal.

Politistii rutieri vor continua și în perioada următoare sa desfășoare acțiuni pentru reducerea riscului rutier în rândul acestei categorii vulnerabile de participanți la trafic”, a transmis Poliţia Timiş.

Foto: IPJ Timiş


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Conducătorii de trotinete electrice, iresponsabili şi periculoşi. Amenzi de peste 32.000 de lei, în Timişoara şi în judeţ, în doar două zile

  1. Introduceti cat mai urgent obligativitate de a detine un permis special pt biciclete si trotinete precum si RCA,chiar azi am avut o discutie cu un handicapat de curier dela firma aia cu 4 litere ,el pur si simplu s-a aruncat calare pe bicicleta pe trecere fara sa schiteze nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *