Razie de proporţii în localităţile Buziaş, Bacova, Silagiu, Sinersig și Niţchidorf

Șofer drogat și fără permis de conducere prins în trafic, la Lugoj

În data de 03.07.2022, în intervalul orar 14:30-21:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Buziaș împreună cu cei ai Poliției Municipiului Lugoj au desfașurat o acțiune în orașul Buziaș și în localitățile Bacova, Silagiu, Sinersig și Niţchidorf, în vederea creșterii gradului de disciplină rutieră, prevenirii activităților infracționale, precum și pentru creșterea vizibilității elementului polițienesc în mediul stradal.

În urma activităților efectuate au fost aplicate 39 de sancțiuni contravenționale în valoare de 11.385 de lei, pentru nerespectarea prevederilor rutiere, conform O.U.G. 195/2002R, iar 4 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, în valoare de 1.200 de lei.

De asemenea, au fost reținute 4 permise de conducere, au fost retrase două certificate de înmatriculare și au fost constatate două infrcțiuni la regimul rutier (conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului).

În data de 3 iulie a.c., în jurul orei 21:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Buziaș au oprit pentru control pe DJ 592B un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 68 de ani.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0.59 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.

CITEŞTE ŞI: Conducătorii de trotinete electrice, iresponsabili şi periculoşi. Amenzi de peste 32.000 de lei, în Timişoara şi în judeţ, în doar două zile

Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru „conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului”.

„Recomandăm conducătorii auto să nu conducă sub influenţa băuturilor alcoolice, să circule cu atenţie, să respecte semnalizarea rutieră şi semnalele poliţiştilor rutieri. Polițiștii vor acționa și în zilele următoare pentru prevenirea evenimentelor negative”, a transmis IPJ Timiş.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *