Strângere de fonduri pentru doi tineri din Timişoara cu performanţe excepţionale

talente timisoara

Astăzi, între orele 18-21, la Hotel Timişoara, se organizează a doua ediţie a evenimentului caritabil ”Trandafirul Roz”, pentru strângerea de fonduri în beneficiul a doi tineri din Timişoara cu performanţe excepţionale.

Este vorba despre Călin Claudiu, elev la Liceul cu Program Sportiv ”Banatul”, campion naţional în 2016 și 2017 la karate, și Lucas Kohl, un pianist de geniu, considerat un fenomen la vârsta sa.

”Membrii Asociaţiei mizează pe implicarea comunităţii şi a oamenilor cu suflet mare, pentru ca acești tineri de viitor, talentaţi, muncitori, dedicaţi şi pasionaţi să îşi poată continua parcursul de excepţie. Din programul acțiunii nu vor lipsi: un târg cu vânzare de obiecte handmade, o licitaţie, un spectacol cu muzică şi dans. Fondurile strânse în cadrul manifestării vor fi folosite pentru achiziţionarea unui instrument muzical şi pentru a acoperi cheltuielile de deplasare la diverse competiţii naţionale şi internaţionale ale celor doi tineri deosebiți”, a precizat Gabriela Popovici, președinta Asociației ProDurabil, organizatoarea evenimentului.

La ediția precedentă, organizația a venit în sprijinul Carinei Udrişte, elevă olimpică la Colegiului Naţional de Artă „Ion Vidu” din Timişoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns