Strada nu e piață de mașini! Ce măsură a luat un primar din Timiş

Multe străzi din diferite localități timișene s-au transformat în… ”piață de mașini second-hand” scoase la vânzare. Aceasta se întâmplă datorită traficului intens care se desfășoară pe acele drumuri, astfel proprietarii autovehiculelor decid să le parcheze la stradă, cu afișe ”de vânzare”.

Cea mai cunoscută localitate pentru această practică este Margina, unde șoseaua se intersectează cu calea ferată. Acolo, de mulți ani, sunt expuse autovehicule de toate categoriile, pentru vânzare. Șoferii care circulă prin zonă încetinesc pentru a traversa calea ferată, astfel au timp berechet să admire exponatele.

Dacă în Margina aceasta ”piață” nu deranjează, în Lovrin lucrurile stau altfel. Strada principală a devenit, de asemenea, loc bun pentru expunerea autoturismelor de vânzare. Acest lucru nu este însă văzut cu ochi buni, pentru că autoritățile au decis să avertizeze proprietarii mașinilor prin autocolante imense lipite pe parbrize sau lunete.

”Strada nu este piață de mașini, iar dacă proprietarii nu își vor lua autoturismele expuse la vânzare pe domeniul public, vom trece la sancțiuni”, spune Marius Graur, primarul comunei Lovrin.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Strada nu e piață de mașini! Ce măsură a luat un primar din Timiş

    1. Legală o fi când samsarul plătește taxe la stat și nu falsifică km. Deocamdată nu stiu unde se încadrează această activitate care aduce venituri ilicite.

Lasă un răspuns