Stomatologii timișeni rămân uniți

Colegiul Medicilor Stomatologi (CMS) Timiș rămâne o organizație unită în ciuda încercărilor de dezbinare venite din partea conducerii naționale.

CITEȘTE ȘI: Fals inspector de la Protecția Consumatorului, în control la mall, în Timișoara

Membrii CMS Timiș nu sunt de acord cu invalidarea alegerilor din luna noiembrie a anului trecut și îi susțin în funcții pe președintele Delia Barbu, secretarul general Alexandru Ogodescu și vicepreședinții Angela Podariu și Mihaela Cuțui. ”Timișul a devenit incomod pentru conducerea națională și asta pentru că spune lucrurilor pe nume, pentru că spune adevărul. Se fac presiuni asupra medicilor practicieni doar-doar poate că cineva ar rupe unitatea acestui județ. Conform legii, acțiunea în forță a CMSR este un abuz și o încălcare a autonomiei. Există votul Adunării Generale Teritoriale Timiș de alegeri din noiembrie 2019 și votul de sustinere dat de Adunarea Generală Teritorială Timiș din 16 decembrie 2019”, a precizat Mihaela Cuțui.

Menționăm că în această perioadă, o comisie de la București, formată din cinci membri, a fost prezentă în Timișoara cu scopul de a se… organiza noi alegeri.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 Răspunsuri “Stomatologii timișeni rămân uniți

Lasă un răspuns