Stoia, următoarea ”victimă” a lui Robu?

Traian Stoia

Nicolae Robu l-a lăudat pe pesedistul Radu Țoancă, când acesta îi era încă adversar politic. La scurt timp după aprecierile făcute de primar, Țoancă a plecat din PSD, fiind recompensat cu o funcție ”tehnocrată” în aparatul primăriei.

După scurt timp, Robu l-a lăudat și pe Eugen Dogariu, prefect la vremea respectivă, chiar într-o perioadă în care reprezentantul guvernului în teritoriu era favorit pentru o funcție importantă în PSD. Dogariu nu a mai primit funcția politică, ba dimpotrivă, a pierdut și postul de prefect.

Acum, pe Robu l-a apucat, iarăși, dorința de a lăuda. De data aceasta, a venit rândul viceprimarului Traian Stoia (foto), în cazul căruia, până nu demult, Robu nu mai găsea epitete pentru a-l critica.

Brusc, poziția primarului s-a schimbat: ”Așa cum l-am criticat într-o perioadă în care nu a fost corect și supus la influențe, tot așa am tăria să spun că, de multă vreme, Traian Stoia se comportă responsabil și onorează postul de viceprimar.

Îl laud și pentru că a avut tăria să voteze bugetul Timișoarei, împotriva sarcinilor primite de la partid”.

Interesant de văzut dacă vor urma mutații spectaculoase și în cazul lui Traian Stoia, așa cum s-a întâmplat cu cei doi foști pesediști, apreciați identic de priamarul PNL.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *