Ştii ce salariu ai, dar poate că nu ştii câţi bani îţi ia statul. Află aici, este gratuit!

Unde sunt banii tăi” este o unealtă online gratuită care îi permite oricărei persoane să verifice cu câți bani cotizează la bugetul de stat în fiecare lună.

Tot ce trebuie să faci este să accesezi site-ul și să introduci salariul net pe care îl primești lunar. Vei afla unde sunt banii tăi.

Site-ul calculează salariul brut, îți arată cât plătești tu și angajatorul pentru a rămâne la suma netă și câți bani îți rămân după ce plătești TVA-ul pe alimente și cumpărături diverse.

Apoi, pe ”Unde sunt banii tăi”, poți verifica în procente câți bani se duc la pensiile de stat, câți bani se duc pe TVA, câți bani merg pe impozitul pe venit, dar și pe alte taxe.

1 Comments
birlic 13/03/2017
nu era mai bine pe vremea stiti voi care ,salarul era cel care-l luai in mana ,asa era Decizia de incadrare ,numai sindicatu-l platea-i din plic ,si tot eram suparati ca Directia Agricola raporta productia de porumb planta-n treaga ,ca ne ajuta la raportarile statistice ,privind nivelul de dezvoltare .Dar statisticile de azi ca mint de ingheata apele ,cine le mai ia in seama ,nu mai este nimeni vinovat ca ...au fost luate pe surse.