Sterilizări gratuite

Batran atacat de caini la Resita

Proprietarii de câini din comunele timişene Găvojdia şi Coşteiu vor putea, la începutul lunii viitoare, să-şi sterilizeze gratuit patrupedele, astfel încât localităţile respective să fie ferite de fenomenul proliferării animalelor fără stăpân, atât de răspândit în mediul rural.

Desfăşurată sub deviza “Un câine, un copil, o surpriză”, campania va avea loc în perioada 3-5 septembrie la adăpostul de câini situat între satele Tapia şi Măguri.

Operaţiile vor fi efectuate de către o echipă mixtă de medici români şi germani, coordonată de veterinarul Darius Terhes.

Patrupedele vor beneficia de transport gratuit, asigurat de Asociaţia „Helfende Hände Lugoj Romania e.V.” din Germania, în această acţiune urmând să se implice şi câţiva copii din cele două comune.

Pentru programări la castrările şi microcipările care urmează să aibă loc, proprietarii de câini pot suna la numerele de telefon 0731/973866 şi 0726/692964, având pregătită şi o copie după actul de identitate.

Campania vizează atât ajutorarea locuitorilor din Coştei şi Găvojdia, cât şi responsabilizarea stăpânilor de animale în privinţa pericolului reprezentat de înmulţirea necontrolată a câinilor.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *