Piaţa Victoriei, haznaua de cinci stele a oraşului

deseuri victoriei

Centrul Timişorei arată mirific în timpul verii sau cel puţin aşa şi-au dorit reprezentanţii administraţiei locale, când au decis să fie amplasate în zonă nenumărate terase.

Se pare încă că nu s-au gândit chiar la toate consecinţele. Mai întâi că nu există toalete, aşadar centrul oraşului miroase îngrozitor.

Mai mult, gurile de canal din jurul teraselor sunt folosite pentru deversarea diverselor resturi rămase pe la terase (de altfel, acest lucru se întâmplă şi în perioada organizării unor târguri cu ocazia diferitelor sărbători), iar spaţiul din jurul coşurilor de gunoi din Piaţa Victoriei e folosit de angajaţii teraselor pentru aruncarea deşeurilor, la închiderea programului de lucru.

Poliţiştii locali au amendat cu 500 de lei reprezentanţii unei terase din Piaţa Victoriei după ce un angajat a fost surprins de camerele de supraveghere abandonând deşeurile lângă coşurile stradale.

Un alt bărbat care a lăsat deşeuri pe spaţiul verde de pe strada Ion Raţiu a fost sancţionat cu 100 de lei, iar o altă persoană care a fost observată pe Strada Ştrandului aruncând gunoaie a fost amendată cu 500 de lei.

Cei prinşi le-au declarat poliţiştilor fie că nu ştiau că nu au voie să abandoeze gunoaie, fie că nu s-au gândit că vor fi prinşi.

Amenzile maxime pentru aruncarea gunoaielor pe domeniul public pot ajunge până la 1.500 de lei.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *