Steliano Filip se antrenează la Timișoara

Fotbalistul Steliano Filip, 24 de ani, este liber de contract după ce a fost dat afară de la Hajduk Split.

Acum, fundaşul se antrenează alături de Centrul Național de Pregătire Timişoara şi chiar a evoluat în amicalul cu ACS Fortuna Becicherecu Mic (Liga a 4-a).

Partida s-a încheiat la egalitate, scor 5-5, iar fostul căpitan al lui Dinamo a reuşit chiar să marcheze un gol în minutul 73 al meciului.

„Am avut un program mai intens cu cei de la Centru. În repriza a doua au jucat mai mulţi băieţi de la grupa de 2002 şi am avut plăcerea să-l avem şi pe Steliano Filip alături de noi. A fost un test cu rele şi cu bune. Ne interesează să ne facem antrenamentul în mod special. Următorul meci, cu Şagul, va avea loc tot aici, miercuri”, a declarat Cristian Petcu, antrenorul de la Centralul Naţional de Pregătire Timişoara.

Tehnicianul celor de la Fortuna Becicherecu Mic, Vasile Luţă, a vorbit şi el despre prestaţia lui Filip: „Jocul a fost dinamic, cu multe goluri, s-a văzut experienţa lui Steliano Filip, care a făcut diferenţa, se vede că este fotbalist de clasă, în plus a marcat şi un gol superb”.

Filip, pe care Hajduk a plătit 300.000 de euro celor de la Dinamo, a bifat doar 11 meciuri pentru echipa croată.

În data de 31 ianuarie i-a fost reziliat contractul după ce alături de colegii săi Stipe Vucur şi Andre Fomitschow a avut unele abateri disciplinare. Interesant e că antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, ar fi fost interesat să-i relanseze cariera lui Steliano, dar în defensivă posturile au fost deja acoperite: ”De Steliano Filip îmi pare rău. Dacă se vorbea de el mai devreme, îl luam în calcul pentru că îl cunosc foarte bine”.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns