Steliano Filip se antrenează la Timișoara

Steliano Filip

Fotbalistul Steliano Filip, 24 de ani, este liber de contract după ce a fost dat afară de la Hajduk Split.

Acum, fundaşul se antrenează alături de Centrul Național de Pregătire Timişoara şi chiar a evoluat în amicalul cu ACS Fortuna Becicherecu Mic (Liga a 4-a).

Partida s-a încheiat la egalitate, scor 5-5, iar fostul căpitan al lui Dinamo a reuşit chiar să marcheze un gol în minutul 73 al meciului.

„Am avut un program mai intens cu cei de la Centru. În repriza a doua au jucat mai mulţi băieţi de la grupa de 2002 şi am avut plăcerea să-l avem şi pe Steliano Filip alături de noi. A fost un test cu rele şi cu bune. Ne interesează să ne facem antrenamentul în mod special. Următorul meci, cu Şagul, va avea loc tot aici, miercuri”, a declarat Cristian Petcu, antrenorul de la Centralul Naţional de Pregătire Timişoara.

Tehnicianul celor de la Fortuna Becicherecu Mic, Vasile Luţă, a vorbit şi el despre prestaţia lui Filip: „Jocul a fost dinamic, cu multe goluri, s-a văzut experienţa lui Steliano Filip, care a făcut diferenţa, se vede că este fotbalist de clasă, în plus a marcat şi un gol superb”.

Filip, pe care Hajduk a plătit 300.000 de euro celor de la Dinamo, a bifat doar 11 meciuri pentru echipa croată.

În data de 31 ianuarie i-a fost reziliat contractul după ce alături de colegii săi Stipe Vucur şi Andre Fomitschow a avut unele abateri disciplinare. Interesant e că antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, ar fi fost interesat să-i relanseze cariera lui Steliano, dar în defensivă posturile au fost deja acoperite: ”De Steliano Filip îmi pare rău. Dacă se vorbea de el mai devreme, îl luam în calcul pentru că îl cunosc foarte bine”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *