Staționarea pe interzis le-a intrat în sânge „bizonilor”

Deși vacanța elevilor a eliberat o mulțime de locuri de parcare în zona centrală, mulți șoferi nu și-au schimbat obiceiul de a-și lăsa mașinile exact acolo unde nu au voie

parcare goala ccfAm scris, chiar de mai multe ori, despre nepăsarea și tupeul multor șoferi care își parchează mașinile pe strada cu sens dublu care face legătura între bulevardele M. Eminescu și C.D. Loga, strada Traian Grozăvescu (în spatele Liceului Pedagogic).

parcare goala pedagogicÎn ciuda indicatoarelor de interdicție amplasate pe ambele sensuri ale străzii cu pricina, pe partea dreaptă cum mergi spre bulevardul C.D. Loga sunt parcate mereu între cinci-șase și 15-16 autoturisme, ale căror șoferi, în cea mai mare parte, au treabă în clădirea din imediata apropiere în care își au sediul Serviciul de Stare Civilă și Serviciul de Evidență a Persoanelor.

Sigur, criza locurilor de parcare în zona centrală este o problemă arhicunoscută, cu toții știm că, în orele de vârf, trebuie să dai mai multe ture până găsești un loc, însă asta nu-ți dă dreptul să parchezi unde vor mușchii tăi.

parcare interzis 1Ca o dovadă că, de fapt, în cazul străzii respective, este vorba, pur și simplu, de nesimțire crasă, nu de o criză a locurilor de parcare, vă prezentăm imaginile surprinse marţi dimineață, în jurul orei 10, în zona aflată în discuție.

Pe strada Traian Grozăvescu, erau parcate șapte mașini, indicatoarele de interdicție neavând nici o relevanță pentru șoferii acestora, în timp ce, la câțiva metri mai încolo, după colț, în ambele sensuri ale bulevardului C.D. Loga, o puzderie de locuri de parcare erau neocupate (evident, belșugul de locuri goale se datorează vacanței elevilor, nu unui miracol).

Așadar, poți avea locuri de parcare la discreție, dacă ești nesimțit și te doare în cot de lege, tot unde vor mușchii tăi îți lași mașina…


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns