Start în prima ediţie a „MP Sport Skills Development Camp” – GALERIE FOTO

baschet04

Astăzi a fost dat startul ediţiei inaugurale a „MP Sport Skills Development Camp”, eveniment baschetbalistic organizat de MP Sport în colaborare cu SCM Timişoara.

Copiii înscrişi s-au antrenat în sala „Banu Sport” de lângă stadionul „Dan Păltinişanu” sub comanda antrenorilor Dragan Petricevici, Radenko Toroman, Sergiu Paşca, Alexandru Miron, Petru Czmor şi Aref Kaed-Bey.

Şedinţele de pregătire îşi propun să consolideze elementele tehnice de bază (pasare, dribling, aruncare la coş) ale participanţilor.

Grupele în care au fost distribuiţi cei 64 de juniori înscrişi poartă numele a şapte jucători de la SCM Timişoara. Este vorba despre grupele Sherwood Brown, Mirel Dragoste, Laszlo Lazar, Alexandru Olah, Robert Schipor, Milos Komatina şi Adam Mirkovici.

Categoriile de vârstă sunt U10, U14, U15 şi U17.

Directorul tehnic al campului este Dragan Petricevici, antrenor principal şi manager al prim-divizionarei masculine SCM Timişoara, iar coordonator a fost desemnat Radenko Toroman.

Totodată, la camp vor fi prezenţi în zilele următoare o parte dintre „leii” de la SCM Timişoara pentru discuţii libere cu cei mici despre baschet.

În contextul actual, o atenţie sporită este acordată respectării regulilor de distanţare fizică. Grupele au cel mult zece jucători, este realizat un triaj epidemiologic la intrarea în sala de antrenament, temperatura participanţilor şi a celor implicaţi în organizare este măsurată, masca este purtată înainte şi după antrenamente, în timpul pauzelor de hidratare este impusă o distanţă minimă de doi metri, dezinfecţia mâinilor la intrarea şi la ieşirea din sală este obligatorie, la fel şi cea a mingilor după folosire, cu menţiunea suplimentară că în timpul antrenamentelor fiecare jucător are propria minge.

„MP Sport Skills Development Camp” se va încheia sâmbătă printr-un concurs de tehnică individuală, iar participanţii vor primi diferite premii oferite de cele două grupări sportive partenere, MP Sport şi SCM Timişoara, cea din urmă prin directorul Vasile Ruşeţ, şi de unii invitaţi.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Start în prima ediţie a „MP Sport Skills Development Camp” – GALERIE FOTO

 1. Cand ati avut plin de jucatori tineri i-ati lasat de izbeliste… Vai de voi.
  Utati-va la Vera Gavrila, cum dracu face de are numai tinere talente???
  Ehehei, prin munca multa, tată, cinste si loialitate sportului ales sa-l conduca de pe banca tehnica.
  Nu ca srbu-l D.P. umflat de lovele de la toate cluburile pe unde a umblat, a stors tot, acum iar la Tm, ca astia dau bine cu banu’. Stie el ce stie o stiu fostii lui acoliti lui gen: Tritoiu, Bota, Andreicovic, Vermesian…
  Asadar, atentie MP Sport, sa nu cazi in capcana.
  Astia de la SCM (BC) e mari banditi!
  Bravo MP Sport. Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *