PSD Timiș îi cere lui Craina să se retragă din cursa pentru primărie

PSD Timiș îi cere, prin vocea președintelui său, Alfred Simonis, medicului Marius Craina să se retragă din cursa pentru primărie, fostul manager al Spitalului Județean fiind susținut de Pro- România. Și, odată cu retragerea doctorului Craina, cele două forțe politice să susțină candidatul PSD la Primăria Timișoara, dr. Voichița Lăzureanu, alături de ceilalți candidați ai social-democraților.

„Apel către Pro-România. Dragi reprezentanți, membri și candidați, vă transmitem acest apel ca mesaj de unitate și de responsabilitate politică. Avem în față o importantă provocare electorală şi ne simțim obligați să o tratăm cu seriozitate, în special pentru cei pe care îi reprezentăm, locuitorii județului nostru. În sensul celor de mai sus, vă invităm să vă alăturați și să susțineți candidații cu cele mai mari șanse la aceste alegeri locale, candidații PSD Timiș. Cu tot respectul pentru colegul nostru Marius Craina, un excelent medic și manager, sondajele de opinie indică în ultimele săptămâni o încremenire a procentelor sale de vot. La județ, candidatul este sub scorul partidului, ceea ce ar trebui să ducă la o repoziționare, astfel ca acesta să nu rămână o frână. Pentru că voturile se vor reflecta direct în scorul final și în numărul de mandate obținute. În aceste condiții, credem că o susținere a candidaților PSD ar genera mai multe șanse pentru toată lumea, cu condiția renunțării la orgolii și la false așteptări. Călin Dobra la Consiliul Județean și Voichița Lăzureanu la Primăria Timișoara sunt cele mai bune variante posibile, în confruntarea cu noua dreaptă politică devoalată, USR+PNL.

Dragi foşti colegi! Sloganul vostru cere un medic ca şi primar al Timişoarei. Sunt întru totul de acord cu voi. Haideți să punem un medic primar, şi să mergem împreună cu medicul cu şanse reale de a învinge, Voichița Lăzureanu!”, se arată în mesajul postat pe Facebook de Alfred Simonis.

4 Comments
Claudiu 05/08/2020
Renasterea, la voi articolele publicitare nu mai sunt marcate ca fiind publicitare ?
BUBAHUBA 04/08/2020
nici n-am auzit de voichita asta ce besini in cap au pesedistii
ghiocel trandafir poanta 04/08/2020
alfriedo robierto fabulează. poti să o compari pe lăzureanu cu dr. craina ? trebuie să fi tîmpit .
victoraggio 04/08/2020
Oare am uitat de USL ???????